Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهادر آذری کارگردان نمایش «نارنجیغ» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اجرای مجدد این نمایش در اردیبهشت امسال گفت: این کار اردیبهشت سال 94 اجرا شده بود چون تعداد اجراهایمان خیلی محدود بود تصمیم به اجرای دوباره آن گرفتیم.

او با اشاره به تغییرات اعمال شده در اجرای دوباره اثر گفت: از نظرات مثبت و منفی مخاطبان در دور قبلی اجرا برای تغییراتی در متن استفاده و سعی کردیم نواقص را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از صدای سجاد افشاریان برای دکلمه پایانی نمایش استفاده کردیم؛ دکلمه‌ای که درباره کلیت داستان است.

آذری همچنین «نارنجیغ» را یک درام اجتماعی توصیف کرد و گفت: این نمایش مونولوگی است که شش شخصیت دارد که همه آنها را یک بازیگر (محمدرضا سجادیان) بازی می‌کند.

این کارگردان، محور اصلی نمایش خود را فقر عنوان کرد و گفت: موضوع «انتخاب اشتباه» را دستمایه اصلی داستان قرار داده‌ایم؛ چه در انتخاب پارتنر زندگی و چه همسایه. این انتخاب اشتباه در نمایش باعث می‌شود گره داستانی با همسایه به یک فاجعه منجر شود.

آذری در توضیح داستان نمایش گفت: یک جوان بعد از مدت‌ها به ایران برمی‌گردد چون به کشورش علاقه خاصی دارد اما به دلیل وضع مالی بدش در پایین شهر ساکن می‌شود. نیمه شبی می‌رود تا آشغال‌ها را بیرون بگذارد اما همان موقع شاهد اتفاقی تراژدی در سر کوچه می‌شود که ماندنش آن لحظه در کوچه باعث می‌شود اتفاقات بدتری رقم بخورد.

او با بیان اینکه سجادیان این نمایشنامه را سال 91 نوشته گفت: ما سال 93 گروهی را با یکسری از دوستان تشکیل دادیم به اسم روژدا؛ وقتی دنبال نمایشنامه‌ای برای اجرا می‌گشتیم محمدرضا سجادیان که آن موقع به عنوان بازیگر فعالیت می‌کرد گفت متنی نوشته که وقتی آن را خواندیم کمی تغییرش داده و تصمیم به اجرایش گرفتیم.

آذری با اشاره به اینکه «در نوشتن نمایشنامه خیلی دخیل نبودم فقط در طراحی صحنه و بازنویسی ورود کردم» گفت: وقتی متن را خواندم ارتباط خیلی خاصی با نمایشنامه برقرار کردم چون فضای نمایشی که به صحنه می‌بریم دقیقا فضایی است که خودم در زمان کودکی و وقتی در کوچه‌ها بازی می‌کردم دیده‌ام؛ کوچه‌های باریک پایین‌شهری که کلی اتفاقات عجیب در آن رخ می‌داد و همین رگه ارتباطی، بیشتر من را به نمایشنامه نزدیک کرد.

«نارنجیغ» با بازی محمدرضا سجادیان و صدای سجاد افشاریان اثری به کارگردانی بهادر آذری و براساس متنی از محمدرضا سجادیان است که از سوم اردیبهشت اجرای خود را آغاز می‌کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سجاد افشاریان بهادر آذری نارنجیغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش اثر منتخب شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴

اثر منتخب بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز به نمایش درمی‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اثر منتخب بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز به نمایش درمی‌آید.


این اثر با عنوان آینه‌های نور، چیدمانی تعاملی از مریم صفایی و محمد امین اوجی، زوج بوشهری-شیرازی است که پیش از این در بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر ارائه و به عنوان نامزد کسب طوبای زرین شناخته شده بود و اکنون قرار است در پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشته شود.

اثر تعاملی این دو هنرمند بر اساس هندسه نقوش معماری ایرانی و رجوع به سنت کهن آینه‌کاری، با بیان و زبانی جدید طراحی شده است که به واسطه بازتاب نور، فضایی کهکشانی و بهشت‌گونه را می‌آفریند.

اجرای این اثر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز مشابه اجرای آن در شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر خواهد بود؛ با این تفاوت که چیدمان اثر متفاوت بوده و به جای تابش نور، آثار مصطفی گودرزی و عبدالحمید قدیریان (از هنرمندان پاویون ایران) به روی آن تابانده می‌شود که علاوه بر انعکاس نور، بازتابی از نقش و رنگ را به وجود می‌آورد.

در این چیدمان تعاملی، مخاطب در اجرا مشارکت می‌کند و با در دست داشتن چراغ قوه و تابش نور، کهکشان خاص خود را به وجود می‌آورد.

در پس‌زمینه این اجرای تعاملی، صدای موسیقی هم شنیده می‌شود. آهنگسازی این کار توسط بابک ربوخه، چهره شاخص هنر موسیقی کشورمان انجام شده است که همزمان با اجرای اثر در فضای پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز، طنین‌انداز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • نمایش اثر منتخب شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴
  • شمسایی: تمام تمرکز ما روی بازی با تایلند است/ با کمترین اشتباه نمایش خوبی ارائه می‌کنیم
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان